Register
Felhívás tüdőszűrő vizsgálatra
közélet

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Mezőtúr városban 2012. április 23 - tól - 2012. június 15 – ig tüdőszűrő vizsgálatot végeznek. A szűrővizsgálaton a Társadalombiztosítási Igazolvány /TAJ kártya/ bemutatása szükséges. A szűrés helye: Mezőtúr, Újváros XIII. utca 11. (Színpados Iskola)

A szűrés időpontja: hétfő 12 - 17-ig, kedd 8 - 13-ig, szerda 12 - 17-ig, csütörtök 8 - 13-ig, péntek 8 - 13-ig.

A tüdőszűrő vizsgálat ebben az évben nem kötelező, azonban saját és mások egészségének megőrzése érdekében kérjük, hogy szíveskedjenek a szűrővizsgálaton megjelenni!

Felhívjuk a 40 éves kor feletti lakosok figyelmét, hogy részükre a tüdőszűrő vizsgálat térítésmentes!

40 éves kor alatt a megelőző célú szűrővizsgálat térítésköteles, melynek összege 860 Ft. A térítési díj befizetéséhez a szűrés helyén lehet csekket igényelni.

14 és 40 éves életkor között, - akinek munkája vagy továbbtanulása miatt van szükség a szűrővizsgálatra - a szűrővizsgálathoz igényeljen foglalkozás egészségügyi /üzemorvosi/ beutalót.

18 év alattiak esetében a szűrés elvégzéséhez szülői/törvényes képviselői beleegyezésre van szükség, az erre szolgáló nyomtatványt a helyszínen kell aláírni. Ezzel egyidejűleg be kell mutatni mind a szülő/törvényes képviselő, mind a 18 év alatti személy személyi igazolványát és TAJ kártyáját.

Akinek szüksége van a vizsgálat eredményére, jelezze igényét és vigyen magával felbélyegzett, megcímzett borítékot. Az elkészült eredményt postai úton küldik meg részére.

Tegyen egy lépést egészségének megőrzése, a betegségek korai felismerése érdekében!

Mezőtúr, 2012. április 16.

dr. Szűcs Attila

jegyző

 
Copyright © 2024. MezÅ‘túr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu