Register
Gyalogló Világnap 2013
oktatás

Minden évben október első vasárnapján a természetet kedvelő, gyalogolni szerető emberek fogják hátizsákjaikat és barátaikkal együtt gyalogtúrára indulnak. Ez a nap a Gyalogló Világnap.

Városunkban hagyománynak számít, hogy mi is így tegyünk.

Ebben az évben egy héttel hamarabb szerveztük meg ezt a programot. Kellemes, kicsit hűvös őszi időben 845-kor gyülekeztünk a Szász iskola udvarán. 900 órára már a nap is kisütött és egész végig kísérte gyaloglásunkat.

Több mint százan indultunk útnak. Voltak közöttünk olyanok is, akik 2003 óta minden gyalogló napunkon részt vettek. Patkós Szilveszterné és Szilágyi Sándorné.

Vidáman telt a délelőtt a kedves ismerősök, barátok és házi kedvenceik társaságában, sokan kutyáikkal együtt jöttek.

Délben érkeztünk vissza a kiindulási pontra, ahol szendvicsekkel és forró teával várták a szervezők a fáradt vándorokat.

Köszönjük a segítőknek ezt a szép délelőttöt, Katona Tibornak, Tokács Anikónak, Halmágyi Tamásnak, Kecse Krisztinának, Tar Anikónak, Német Dórának, Ökrös Teréznek, Csiderné Csizi Magdolnának, Nagy Antalnénak, Farkas Sándornénak, Kovács Sándornénak, Nagyné Mile Ilonának és a Szász iskola takarító nénijeinek. A finom teát pedig a tűzoltóknak.

 

Bánkiné Czikkely Zsuzsanna szervező

 

 
Copyright © 2024. MezÅ‘túr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu