Register
Halloween Party
Írta: Bodor Márti   

Idén immár harmadik alkalommal rendezett a Közösségi Ház Halloween Partyt, 2013. október 30-án.

A kora délután kezdődő “bulira” szép számmal érkeztek a halloweenezni vágyók. A szervezők teaházzal, kézműves foglalkozással, tökfaragással várták az érdeklődőket. Az idei tökfaragó versenyre rekordszámmal neveztek, több mint 40 alkotást bírált a Közösségi Ház 3 tagú zsűrije: Dr. Siposné Varga Ildikó, Némethiné Tolna Edit és Bordács László. Ötletesebbnél ötletesebb, szebbnél szebb alkotások születtek. Anyukák, apukák szorgos keze segítette a kisebbeket, de a nagyobbak már önállóan faragtak. A zsűri idén úgy döntött, hogy kizárólag a gyermekkéz által készített tököket jutalmazza helyezésekkel. Így a kialakult sorrend:

 

I. Túróczy Boglálra, Kiss Dávid, Kiss Áron

II. Puskás Lujza

III. Virágh Bianka

Különdíj: Kirják Lányok

 

A tökfaragó verseny eredményhirdetését követően filmvetítés közvetkezett, a Hotel Transylvania animációs filmmel zártuk a napot.

A rendezvényen mindenki ingyen szórakozhatott. Bordács László a Mezőtúri Közművelődési és Sport Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, fontosnak tartja, hogy a hasonló rendezvényeket ingyenesen vehesse Mezőtúr lakossága igénybe. Ezen a nagyszerű hagyományon jövőben sem kívánnak változtatni.

Bodor Márti

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu