Register
Túron túl

A Joomla! csapat legfrissebb hírei



Városfejlesztési kérdőív
Túron túl

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Jelen kérdőív különösen fontos eszköze Mezőtúr város további fejlesztéseit – kiemelten az integrált településfejlesztés további ütemeit – megalapozó kutatásnak.

A kérdőíves felmérés 2012. december 3-tól 2012. december 16-ig tart. Célunk olyan aktuális információk gyűjtése, amelyek a település fejlődésének folyamatát, valamint a lakosság által kívánatosnak tartott fejlesztési irányokat tükrözik.

Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és gazdasági szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése.

A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük, hogy elektronikusan töltse ki a város honlapjáról (www.mezotur.hu) letölthető kérdőívet és jutassa el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a papíron kitöltött kérdőívet Mezőtúr Város Polgármesteri Hivatal portájára leadni vagy egyéb úton megküldeni szíveskedjen 2012. december 16-ig. A később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.

A kérdőívet innen lehet letölteni: KÉRDŐÍV LETÖLTÉSE

 

Véleményét, aktivitását ezúton is köszönöm!

 

 

Üdvözlettel:

Herczeg Zsolt

Mezőtúr Város Polgármestere

 
Túra a Rám-szakadékhoz

Hűvös reggelen indultunk útnak a Kossuth Úti Iskolától. Gyerekek, szülők, kollégák, volt tanítványok vegyesen. Bíztunk abban, hogy nagyon szép időnk lesz, és gyönyörködhetünk az ősz szépségében, miközben jót sétálunk és egy izgalmas túrán veszünk részt.

Bővebben...
 
Nyírbátor vendégei voltak a mezőtúri öregdiákok
Írta: Bodor Márti   

 

A Mezőtúri Mezőgazdasági Gépész Technikum 1966-ban végzett diákjai eddig kilenc alkalommal tartották meg öt évenként soron következő érettségi találkozójukat. A találkozások sikere, jó hangulata arra indította az összetartó fiúközösséget, hogy a negyvenéves találkozón az évenkénti együttlétekről döntsenek. A szeptember első egész hetének végére kitűzött találkozásokon az egykori fiúosztály tagjai más és más helyeken, az aktuális szervező lakhelyén gyűlnek össze néhány emlékidéző, kellemes órára, egy közösen töltött hétvégére.

 

 

 

 

 

 

Bővebben...
 
Hétvégénk Debrecen, Sárospatak, Nyíracsád református kincsei között
Írta: Bodor Márti   

Mezőtúri református gyülekezetünk szervezésében augusztus első hétvégéjét a címben megjelölt települések református értékei között tölthettük.


Bővebben...
 
Európai Védőoltási Hét (2012. április 21-27.)
Túron túl

Az Európai Védőoltási Hét megtartására ebben az évben az április 21-27. közötti időszakot jelölte ki az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája, melynek célja a figyelem felhívása a védőoltások fontosságára.

A védőoltásokkal megelőzhető fertőző betegségek hazai járványügyi helyzete igen kedvező, melyben kiemelkedő szerepe van a korszerű magyarországi védőoltási rendnek.

A jelenleg érvényes oltási séma alapján a gyermekek 7. osztályos korukig 10 fertőző betegség ellen kapják meg ingyenesen a védelmet, melyek a következők: gyermekkori tbc, torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, járványos gyermekbénulás, haemophilus influenzae B baktérium okozta megbetegedések, kanyaró, rózsahimlő, mumpsz, hepatitis B vírus által okozott májgyulladás.

 

Az előbbiekben felsorolt betegségek közül most a kanyarót emeljük ki, ennek az adja az aktualitását, hogy Európa több országában – amelyekben lazább az oltási fegyelem – az utóbbi években a megbetegedések, a szövődményes és halálos kimenetelű esetek száma is emelkedett.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu