Register
kultúra


Meghívó

 

Szeretettel meghívjuk ünnepi rendezvényeinkre.

Bővebben...
 
Nóta est

Meghívó Petróczki Csaba önálló magyarnóta műsorára!

Jegyek válthatóak a Közösségi Házban és Petróczki Csabánál!

Belépőjegy ára:

- elővételben 1500 Ft

- a rendezvény napján és a helyszínen: 1700 Ft

Bővebben...
 
ArTúr Fesztivál és Túri Vásár sajtótájékoztató
Írta: Bodor Márti   

2013. július 24-én a Túri Vásár és ArTúr Fesztivál témakörében összevont sajtótájékoztatót tartott Herczeg Zsolt Mezőtúr város polgármestere, Szűcs Dániel a Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság elnöke, Bordács László a Mezőtúri Közművelődési és Sport KKN Kft. ügyvezetője és Bodor Márta a rendezvény sajtófelelőse.

Bővebben...
 
Testvértelepülési Találkozó programja
kultúra

Mezőtúr Város Önkormányzata az EACEA által az „Európa a Polgárokért” program keretében kiírt Testvérvárosok Polgárainak Találkozói pályázata pozitív elbírálásban részesült. Az elnyert támogatás összege: 9000 euró, amely segítségével az önkormányzat testvértelepülései részére 2013. augusztus 9-12. között találkozót szervez. A külföldről érkező vendégek száma 90 fő. A péntek délutáni érkezést illetve közös vacsorát követően vendégeink az arTúr Fesztivál programjain vesznek részt.

 

Bővebben...
 
Dalvarázs 2003-2013

 

Emlékszem,  az első hangversenyünkön 2003-ban, azon a forró nyári estén  éreztük, hogy valami fontos és szép dolog vette kezdetét. Akkor még szokatlan volt a zenei műfajok ilyen szintű egyesítése, amit úgy hívnak „cross-over”. Opera, operett, musical, filmzene, nívósabb populáris dalok és egy-egy dzsessz szám szerepel általában műsorainkon.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 12
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu