Register
közélet


Elektronikai hulladékgyűjtés
közélet

Ingyenes lakossági elektronikai hulladékgyűjtést szervez Mezőtúr Város Önkormányzata és az MVK Mezőtúri Városüzemeltetési Kommunális Kft.!

Bővebben...
 
Háromszoros boldogság
Írta: Bodor Márti   

Több, mint 20 éve nem volt hasonló eset Mezőtúron, mint ami 2013. szeptember 3-án beragyogta városunkat. A mezőtúri Csipesné Geszti Szilvia világra hozta hármas ikreit. Bár a babák Debrecenben születtek, lakhelyüket tekintve Mezőtúrt gazdagítják. Szilvia kérdésünkre elmondta, hogy terveztek családot, babát, de ezek sikertelensége miatt más megoldást kellett találniuk a régen várt családgyarapításra.

Bővebben...
 
Sikeres mezőtúri pályázatok – közel 1 milliárd forintot nyert a város
Írta: Bodor Márti   

Az uniós források teljes mértékű felhasználása mindannyiunk érdeke. Ezt szem előtt tartva a kormány úgy döntött, hogy újabb huszonöt esetben támogat funkcióbővítő és szociális célú városrehabilitációs pályázatokat az Észak-alföldi régióban, közel 9 milliárd forintértékben. A szociális városrehabilitációs pályázatok esetében kilenc város összesen 3,4 milliárd forint támogatást kap, míg a funkcióbővítő városrehabilitáció esetében tizenhat város kap 5,4 milliárd forint uniós forrást.

Bővebben...
 
Hirdetmény

Mezőtúr Város Önkormányzata a 224/2013. (IX.26.) képviselő-testületi határozata alapján pályázatot ír ki az 50 hrsz-ú, Dózsa György út 19. szám alatti ingatlan hasznosítására.

Bővebben...
 
10 éves a Lókötők Citerazenekar
Írta: Bodor Márti   

Októberben a Lókötők Citerazenekar 10 éves „születésnapját” ünnepli, nem is akárhogyan. A várható rendezvényről Szabó Ferencet, a zenekar művészeti vezetőjét kérdeztem.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu