Register
közélet


Lakossági tájékoztató
Írta: Bodor Márti   

Az önkormányzat területén az Alsórész-Oncsa városrészekben készült el legutoljára a szennyvízcsatorna hálózat. A beruházás 2005-2006. években valósult meg 40 % állami támogatásból valamint 60 % víziközmű-társulat által felvett kölcsönből. A beruházás összköltsége nettó 761.399 E Ft volt. A kölcsön lejárati ideje 2013. május 31.

Bővebben...
 
Tájékoztató
Írta: Bodor Márti   

Mezőtúr Város Önkormányzatának Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottsága 2013. április 18-án (csütörtök) 14.00 órakor ülést tartott. Jelen voltak: Szabó András az ügyrendi bizottság elnöke, Tóth Péter, a pénzügyi, városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság elnöke, dr. Gál Ferenc r. alezredes, Fejes Bálint, a Mezőtúri Polgárőr Egyesület elnöke, Liszkai Zoltán kirendeltség-vezető, tűzoltó alezredes, Ádám Tibor tüzoltóparancsnok, Sárkány Zsolt pártfogó felügyelő és Benkéné Szamecz Anita pártfogó felügyelő Batta Attila Viktor alpolgármester, és dr. Gajdán Marianna aljegyző.

Bővebben...
 
III. ÓPERENCIÁS BÁBFESZTIVÁL
közélet

Batta Attila Viktor, Mezőtúr város alpolgármestere nyitotta meg a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár és a Közösségi Ház közös szervezésében meghirdetett III. Óperenciás Bábfesztivált. Április 19-ére bábszínházzá varázsolták a munkatársak a Jurta termet, a könyvtárban működő Varázsparaván bábcsoport lelkes szülői közösségének segítségével.

Bővebben...
 
Költészet Napi programok a városi könyvtárban
közélet

Április 11-én a költészet szellemisége hatotta át a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár termeit.

Bővebben...
 
In memoriam Gergely Antal 1869-1912
közélet

Volt Mezőtúrnak a XX. század első évtizedében egy ritka nagy tehetségű lelkipásztora, akit még a vallásos élethez nem kötődő emberek is csodáltak, szerettek és elsirattak. Üstökösként jelent meg a magyar Sion egén, nagyszerű képességeivel és üstökösként tűnt le hirtelen, váratlanul élete delén, 43 éves korában, amikor igazán ragyogni kezdett csillaga, országos érdeklődést keltve.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu