Register
közélet


Kozmetikai sikerek
Írta: Bodor Márti   

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakmai Tagozatai 2013. február 10-én ismét megrendezték a „Szabolcskupa 2013” Nemzetközi Fodrász-Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Versenyt Nyíregyházán.

Bővebben...
 
II. világháborús katonák sírhelye
Írta: Bodor Márti   

Örkény és Tatárszentgyörgy között lévő temetőben van egy sír, ahol három II. világháborúban elhunyt katona van eltemetve. Nevük egy ócska vaskeresztben lévő deszkatáblán volt. 1992. május 9-ére egy kopjafa lett felállítva a sírhelyen.

 

Bővebben...
 
Bemutatjuk az index teleívziót
Írta: Bodor Márti   

Ahogy azt Önök már tudják Mezőtúr városában működik egy televízió, Önöknek, Önökért, Mezőtúrért. Az Index Tv múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettem az „Indexes fiúkkal”, Pete Lajossal, Nagy Zoltánnal és Kovács Zoltánnal, Roszik Mihály egyéb okok miatt nem tudott jelen lenni.

Bővebben...
 
Rövid összegzés az MLE 2012. évi tevékenységéről
közélet


A Mezőtúri Lokálpatrióta Egyesület munkáját 2012-ben is az alapításakor megfogalmazott fő célok motiválták, tevékenységét a város lakosainak érdekében végezte.
Az év elején – értékelve az egyesület eddigi működését – tisztújítást hajtottunk végre a vezetőségben. Februártól elnökké Gonda Károlyt választottuk.
A munkatervünkben még az év elején a kiemelt rendezvényeket rögzítettük, és ezekhez kapcsoltuk a lebonyolítás legfontosabb elemeit.  (időpontok, helyszínek, felelősök, stb.)

Bővebben...
 
Be kell jelenteni a termőföld használatát
Írta: Bodor Márti   

Be kell jelenteni a termőföld használatát kell jelentenie az általa használt termőföldet az illetékes járási földhivatalnál. Ezzel együtt a magánszemélyeknél a személyi számot, szervezeteknél a cégjegyzékszámmal is meg kell ezt tenni március végéig.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

18. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu