Register
oktatás


Csoda-vár napok a Csoda-vár óvodában

2013.október 14-18-a között negyedik alkalommal rendeztük meg óvodánkban az ősz búcsúztató Csoda-vár napokat, mely sokszínű gazdag programokkal várta az óvodánkba járó gyermekeket és szüleiket.

Bővebben...
 
P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S
oktatás

Mezőtúr Város Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat 2014-ban kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2014. évi fordulójához.

Bővebben...
 
Gyalogló Világnap 2013
oktatás

Minden évben október első vasárnapján a természetet kedvelő, gyalogolni szerető emberek fogják hátizsákjaikat és barátaikkal együtt gyalogtúrára indulnak. Ez a nap a Gyalogló Világnap.

Városunkban hagyománynak számít, hogy mi is így tegyünk.

Bővebben...
 
BONIS BONA DÍJ
oktatás

A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj 2013 tavasza óta ad lehetőséget a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógusok elismerésére. A díj elnevezése a Bonis bona discere, vagyis „Jótól jót tanulni” latin közmondásból származik.

Bővebben...
 
Sokszínű könyvtár
Írta: Bodor Márti   

2013. június 25-én került sor a Sokszínű könyvtár című pályázat projektindító sajtótájékoztatójára. A tájékoztatón Batta Attila Viktor, Mezőtúr város alpolgármestere köszöntötte a sajtó képviselőit és Berczeliné Boldog Mária a könyvtár vezetője ismertette az induló projektet:

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 17
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu