Register
oktatás


Tárgyalások a Telekivel kapcsolatban
oktatás

A decemberben elfogadásra került új köznevelésről szóló törvény az általános iskolai és a középiskolai képzést állami feladatként jelöli meg. A tervezet szerint 2013. január 1. napjától az önkormányzati iskolák állami fenntartásba és az épületek állami tulajdonba kerülnek.

Bővebben...
 
MADÁRBARÁT ISKOLA
oktatás

Az MKKI Kossuth Lajos Általános Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolája megkapta a Madárbarát Iskola címet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől. Iskolánkban Halmágyi Tamás tanár úr honosította meg madárvédelmet, ennek a több évtizedes munkának az elismerése ez a cím.

 

Bővebben...
 
Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
oktatás

Mezőtúr Város Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat 2012-ben kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2012. évi fordulójához.

Bővebben...
 
Az elsősök avatása a Telekiben
oktatás

 

Bizony ez is megváltozott az évtizedek alatt… Valaha ünneplő ruhába öltözött szülők nézték végig a fecskebáli műsort és ünneplő ruhába öltöztetett gyermekük avatását. Ez a világ elmúlt, de az avatás, a fecske maradt.

Bővebben...
 
Telekisek Londonban
oktatás

Minden országnak, városnak és talán még városrészeknek külön-külön is egyedi hangulata van. Egy hét alatt három főváros. Ez volt az a maradandó élmény, amit átélhettünk szeptemberi kirándulásunkon. Sokan mondják, hogy már nem olyan nagy dolog eljutni Nyugat-Európába, szerintem azonban a nagy dolog relatív fogalom manapság. Talán minden tud élményt nyújtani. Az ismerőseimmel és köztük a barátaimmal elmenni Brüsszelbe, Londonba és Párizsba nekem élményt jelent.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

16. oldal / 17
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu