Register
Üdvözli Önt a Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft!
Templomi koncert

 
Kézműves piac a Szabadság téren

 
Bolondos éjszakai akadályverseny

 
Jóga a Közösségi Házban

 
GIFEL

 
Meghívó

 
Tájékoztatás

Tisztelt Érdeklődők!

Magyarország Kormánya 285/2020. (VI.17.) 2. § rendelete értelmében:
"A zárt helyen vagy a nem zárt helyen tartott, a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet szerinti zenés, táncos rendezvény (a továbbiakban: rendezvény) - függetlenül annak nyilvános vagy nem nyilvános, valamint alkalmi vagy rendszeres jellegétől - abban az esetben tartható meg, ha a rendezvény helyszínén a jelenlévők létszáma - beleértve az ott foglalkoztatott személyeket - egy időben nem haladja meg az 500 főt."

A korlátozás a mai napon történt tájékoztatás alapján meghosszabbításra került. Így erre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. szervezésében 2020. augusztus 23-ára tervezett Túri Vásár elmarad.

A továbbiakban dolgozunk azon, hogy az arTúr Fesztivál programjai közül, melyeket tarthatunk meg, betartva a rendeletben megfogalmazottakat.

Bízunk abban, hogy találkozhatunk 2021-es Túri Vásáron.

Tisztelettel:
Bordács László s.k.
ügyvezető

 
ÚJRA NYITVA A KÖZÖSSÉGI HÁZ

Tisztelt Érdeklődők!


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 22-től (hétfőtől) ismét várja látogatóit a Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. minden egysége!

KÉRJÜK VEGYÉK FIGYELEMBE AZ ALÁBBI HIGIÉNIAI SZABÁLYOKAT:

 

 
Copyright Kelemen Márton © 2010-2018.