• arTúr fesztivál

  • 2018-ban is!

  • Mezőtúron, több helyszínen.

  • Minden program ingyenes!

Kedves Olvasó!

Sokszínű, nyári rendezvényeinkkel, mint minden évben, most is igyekszünk még élménygazdagabbá varázsolni ezt a csodálatos évszakot Ön és kedves családja számára. Az augusztusi programok sorát a 2019. augusztus 6-10. között megrendezésre kerülő arTúr Fesztivál nyitja, ahol városunk különböző pontjain, gazdag, élőzenés, számos művészeti ágat bemutató programokkal kedveskedünk látogatóinknak. Ennek megkoronázásaként augusztus 11-én a XXVIII. Túri Vásár vásári forgataggal, egész napos színpadi előadásokkal, vidámparkkal, gasztronómiai csodákkal, kiállításokkal, sportprogramokkal, egyéb érdekes kísérőprogramokkal és tűzijátékkal várja az érdeklődőket.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az Invictus Úszó és Vízilabda SC Kft. - mely Mezőtúron és térségében üzemeltet úszó- és vízilabda szakosztályokat – 2019. augusztus 14 - 18. között ismét elhozza városunkba a Túri Fullánk Nemzetközi Sport & Életmód Fesztivált. A rendezvénynek egyrészt Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatú helyszínt, másrészt a festői környezetű Hercegasszony Birtok, ahol a Holt-Körösben kialakított, nem mindennapi vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések. A Fesztivál alappillére három sportág, a vízilabda, strandfoci és strandkézilabda lesz, de emellett különböző kiállítók, tapasztalt, világhírű sportolók, szakmai előadók, kulináris élményeket kínáló vendéglátók és fellépők teszik igazán színessé a hetet minden korosztály számára.


A nyári rendezvények sora augusztus 20-án a Városi Oktatási Centrum (volt főiskola) díszparkjában folytatódik, ahol ünnepségünkkel Államalapításunkra emlékezünk. Ünnepi programunkat a Kárpátia zenekar kon-certje zárja. Az idei évben is gondoltunk a vízparti rendezvények kedvelőire, így augusztus 24-én, a varázslatos Lampionúsztatás programjaira invitáljuk Önt a kikötőbe, illetve a Kossuth térre, ahol reméljük, ismét ferge-teges utcabálba torkollik a mulatság olyan neves előadók közreműködésével, mint a Groovehouse, a V-Tech, az Animal Cannibals és Csordás Tibor. Ezúton is nagyon köszönöm a szervezők áldozatos munkáját a támogatók önzetlen segítségét. Köszönet ille-ti mindazon intézmények, civil szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek hozzájárulását is, akik rendezvényeik szervezésével emelik programsorozatunk színvonalát, továbbá munkájukkal segítik annak lebonyolítását.Programjainkról, melyek ingyenesen látogathatók, bővebben a Mezőtúr és Vidéke nyári számaiban, illetve a következő honlapokon tájékozódhat: www.mezotur.hu; www.turivasar.hu, www.mkskft.hu. Rendezvényeinkre szeretettel várjuk Önt és kedves Családját!Forgassa érdeklődéssel programajánlónkat és biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbb szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.Élményekben gazdag, szép nyarat és jó pihenést kívánok!
Herczeg Zsolt- polgármester

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com