Kedves Olvasónk!

2015. augusztus 4-8 között került megrendezésre az arTúr fesztivál , augusztus 9-én a Túri Vásár. A programsorozatot nagy érdeklődés előzte meg, hiszen az elmúlt évek bebizonyították, hogy kulturális, sport és egyéb program kínálatával méltán beszélünk városunk és a térség legnagyobb rendezvényéről. A rendezvény nagyságával, jelentőségével párhuzamosan kimagasló a látogatók száma, és ami a legfontosabb, a városi összefogás mértéke. Amely ilyenkor bizonyítja be, hogy egy közös cél elérése érdekében szervezetek, magánszemélyek, vállalkozások, polgármesteri hivatal és önkormányzat egy emberként egy célt tart a legfontosabbnak: a programsorozat minél sikeresebb lebonyolítása az Ön, kedves Olvasónk legnagyobb megelégedésre.
A programsorozat időtartama alatt kedvünkre válogathattunk a színesebbnél színesebb programok között. Ki-ki zenei ízlésének, érdeklődési körének megfelelő látni-hallgatni valót találhatott városunk különböző pontjain. A Túri Vásár a hét záró programjaként méltán lehet büszke hírére-nevére, amelyet még a nóta is megörökít. A vásárba érkező árusító partnereink számát tekintve idén sem lehetett okunk panaszra. Vásárfiát mindenki találhatott magának. A vásári forgatagban megfáradtak beülhettek a hatalmas, térkövezett fesztiválsátorba, és az egész napos színpadi műsorkínálatból választhattak kedvükre. A hét zárásaként idén is megtekinthettük a tűzijátékot.
Külön köszönettel tartozunk a mezőtúriak részvételével megvalósult programokért: fesztiválnyitó programok, zenei koncertek, kiállítás, sportprogramok, találkozók. Ezek megszervezése és lebonyolítása azon tiszteletreméltó emberek tenniakarását tükrözi, és azt bizonyítja, hogy városunkban még sokan vannak, akik a közösség igényét szem előtt tartják, és legfőbb motiváló erejük az értékközpontú alkotás, tenni akarás. Köszönjük azoknak is, akik idejüket nem sajnálva megtisztelték jelenlétükkel programjainkat. Bízunk benne, hogy jövőre is hasonlóan színes programkínálattal kedveskedhetünk majd Önnek! Bővebb beszámolónkat következő számunkban olvashatják. Képgalériánkat megtekintheti a www.muveszetinapok.hu, valamint a turivasar.hu internetes oldalakon.
Üdvözlettel: Mezőtúr Város Önkormányzata nevében Herczeg Zsolt polgármester, és a főszervező Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. munkatársai nevében:

Bordács László ügyvezető