?php /** * @copyright Copyright (C) 2005 - 2007 Open Source Matters. All rights reserved. * @license GNU/GPL, see LICENSE.php * Joomla! is free software. This version may have been modified pursuant * to the GNU General Public License, and as distributed it includes or * is derivative of works licensed under the GNU General Public License or * other free or open source software licenses. * See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. */ // no direct access defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); ?> Kezdőlap

Kedves Olvasónk, honlaplátogatók!

2016-ban augusztus 14-én kerül megrendezésre az immáron 25. Túri Vásár - a már megszokott, Szolnoki úti helyszínen.

Kedves Olvasónk!

2015. augusztus 4-8 között került megrendezésre az arTúr fesztivál , augusztus 9-én a Túri Vásár. A programsorozatot nagy érdeklődés előzte meg, hiszen az elmúlt évek bebizonyították, hogy kulturális, sport és egyéb program kínálatával méltán beszélünk városunk és a térség legnagyobb rendezvényéről. A rendezvény nagyságával, jelentőségével párhuzamosan kimagasló a látogatók száma, és ami a legfontosabb, a városi összefogás mértéke. Amely ilyenkor bizonyítja be, hogy egy közös cél elérése érdekében szervezetek, magánszemélyek, vállalkozások, polgármesteri hivatal és önkormányzat egy emberként egy célt tart a legfontosabbnak: a programsorozat minél sikeresebb lebonyolítása az Ön, kedves Olvasónk legnagyobb megelégedésre.
A programsorozat időtartama alatt kedvünkre válogathattunk a színesebbnél színesebb programok között. Ki-ki zenei ízlésének, érdeklődési körének megfelelő látni-hallgatni valót találhatott városunk különböző pontjain. A Túri Vásár a hét záró programjaként méltán lehet büszke hírére-nevére, amelyet még a nóta is megörökít. A vásárba érkező árusító partnereink számát tekintve idén sem lehetett okunk panaszra. Vásárfiát mindenki találhatott magának. A vásári forgatagban megfáradtak beülhettek a hatalmas, térkövezett fesztiválsátorba, és az egész napos színpadi műsorkínálatból választhattak kedvükre. A hét zárásaként idén is megtekinthettük a tűzijátékot.
Külön köszönettel tartozunk a mezőtúriak részvételével megvalósult programokért: fesztiválnyitó programok, zenei koncertek, kiállítás, sportprogramok, találkozók. Ezek megszervezése és lebonyolítása azon tiszteletreméltó emberek tenniakarását tükrözi, és azt bizonyítja, hogy városunkban még sokan vannak, akik a közösség igényét szem előtt tartják, és legfőbb motiváló erejük az értékközpontú alkotás, tenni akarás. Köszönjük azoknak is, akik idejüket nem sajnálva megtisztelték jelenlétükkel programjainkat. Bízunk benne, hogy jövőre is hasonlóan színes programkínálattal kedveskedhetünk majd Önnek! Bővebb beszámolónkat következő számunkban olvashatják. Képgalériánkat megtekintheti a www.muveszetinapok.hu, valamint a turivasar.hu internetes oldalakon.
Üdvözlettel: Mezőtúr Város Önkormányzata nevében Herczeg Zsolt polgármester, és a főszervező Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft. munkatársai nevében:

Bordács László ügyvezető

 

Belépés/regisztrációKövess minket Facebookon!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Túri Vásár 2016 - Mezõtúri Közmûvelõdési és Sport KN Kft - 5400 Mezõtúr, Szabadság tér 17.